Thursday, December 25, 2014


INFIX PDF EDITOR

Infix is very good and useful for me as teacher to edit some document in pdf form. It ease my work, futhermore the school session 2015 will start soon and I have to prepare the Yearly Planning Lesson. All teacher should use Infix to edit some documents in pdf form because after downloading some documents we need to edit some details. So Infix is very useful to all.


Thursday, January 30, 2014

30 January....


Alhamdulillah.....Syukran.....Ya Allah....



Hari ni genap 8 tahun kami bersama ....U n ME...my papu....

30 Januari 2006, kita disatukan.......sehingga hari ini....30 Januari 2014........

Ya Allah..semoga kami terus bersama hingga ke Jannah bersama permata-permata hati kami Ya Rabb....Aminnn...


                           


Gabuih habuk..uhuk uhuk...


Damainya.............................






Lama gila x hapdet blog...psword pun dh lupa lor...

Friday, July 20, 2012

SALAM RAMADHAN...





 SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DI SELURUH BUMI ALLAH SWT...

Selamat Berpuasa dan sama-samalah kita mengejar sebanyak mungkin pahala di bulan yang mulia ini..Selamat berpuasa untuk semua...

RAMADHAN MUBARAK...

Ikhlas dari,

Mira...

Friday, August 5, 2011

MUHAMMAD AFIF AMZAR

Alhamdulillah..syukur kepada Allah yang Maha Kaya Lagi pemurah...
Tanggal 17 Mei yang lalu, jam 12.50 tengahari, kami dikurniakan lagi sorang cahaya mata...buat kawan dengan si abang...


KINI MUNCUL KEMBALI...

ASSALAMUALAIKUM..

Hai, lama tak cuci blog ni...dah berabuk, bersawang-sawang...
maklumla, dh setahun x apdet apa-apa pun...
nanti ada ler, cite2 yg back dated..takpa ler...
asalkan ada kenangan yang boleh dikongsi bersama....

SELAMAT BERPUASA.....

Tuesday, September 14, 2010

SYAWAL 2010 TANPA ADIK BONGSU TERSAYANG...

SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN BUAT SEMUA...

Aidilfitri kali ni disambut tanpa adik bongsu tersayang yg pergi mengadap Ilahi pada 21Ogos yang lalu..terasa lain beraya kali ni tanpa dia...Amran telah pergi meninggalkan kami buat selama-lamanya setelah 3 hari koma akibat kemalangan jalanraya (Motor vehicle accident, severe head injury, extradural haemmorage) atau ringkasnya kecederaan teruk di kepala.. Kakak  sentiasa doakan agar rohmu ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh...Amin...


Bergambar sekeluarga..dengan ahli keluarga baru..dan bakal anak sedaraku yg pertama...InsyaAllah...bulan 11 ni adik aku yg baju kuning tu bakal jadi ayah..nak tau adik aku kata apa masa arwah meninggal hari tu, dia kata kalau boleh dia nak anak dia nanti mcm muka arwah...dan mak abah terima cucu no 2.....

wajah anak terunaku...dah besar anak mama ni....kalau suruh senyum, itule pesennya...tayang gigi....

sayang wan...nasib baik mood baik...

bersalaman dengan papu....

minta maaf ya mama...selamat hari raya....
Abg, ayang minta maaf ...kira 0-0 tau lepas ni (abang kata...)
kenangan yang paling indah...beraya dengan sepupu yg dh 5 tahun x jumpa...seronok sangat jumpa korang semua..dora, ebit, adik, boy...tahun depan kita jumpa lagik...InsyaAllah...